cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makrely s cibulí a smetanou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  makrely, 15 dkg másla, 3  cibule, 1/2 dl smetany, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do pánve dáme máslo a na tenké proužky nakrájenou cibuli a lehce ji osmahnem. Do zapékací mísy vymaštěné máslem vložíme vykuchané, očištěné osolené makrely, pokapeme máslem, ve kterém jsme opékali cibuli, a obložíme je celé cibulí. Pečeme 15 minut. Pak je pokapeme smetanou, osolíme, opepříme a necháme v troubě smetanu vsáknout.

www.tacos.cz Obměna: Asi po 10 minutách pečení v troubě obložíme makrely oloupanými na plátky nakrájenými osolenými rajčaty a společně dopečeme.

www.tacos.cz Příloha: brambory sypané petrželkou, opékané brambory a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1918x    verze pro tisk

Mečoun

Mečoun na rozmarýně

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou