cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Makrely s cibulí a smetanou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  makrely, 15 dkg másla, 3  cibule, 1/2 dl smetany, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do pánve dáme máslo a na tenké proužky nakrájenou cibuli a lehce ji osmahnem. Do zapékací mísy vymaštěné máslem vložíme vykuchané, očištěné osolené makrely, pokapeme máslem, ve kterém jsme opékali cibuli, a obložíme je celé cibulí. Pečeme 15 minut. Pak je pokapeme smetanou, osolíme, opepříme a necháme v troubě smetanu vsáknout.

www.tacos.cz Obměna: Asi po 10 minutách pečení v troubě obložíme makrely oloupanými na plátky nakrájenými osolenými rajčaty a společně dopečeme.

www.tacos.cz Příloha: brambory sypané petrželkou, opékané brambory a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2695x    verze pro tisk

Mečoun

Mečoun na rozmarýně