cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mečoun s okurkovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky mečouna, 1.15 dl bílého jogurtu, 1/2  salátová okurka menší a nakrájená nadrobno, 2 lžíce oleje, 1/2 lžička kopru nasekaného nadrobno, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smícháme jogurt s pepřem a koprem. Na pánvi rozpálíme olej a na něm opečeme osoleného mečouna. Přeneseme na talíř, navrch dáme připravenou omáčku a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2214x    verze pro tisk

Mořská ryba na žampiónech se smetanou

Mořská ryba se zeleninou

Mořské ragú s anýzovkou

Mořský vlkouš flambovaný v anýzu

Nočky z uzené tresky

Ocas z tuňáka v makové krustě

Palombo con piselli
(Žralok na hrášku)

Pečená makrela podle žabulky

Pečená treska s těstovinovou rýží a pikantní klobásou

Plátky à la Deauvillaise

Platýs na smetaně

Platýs plněný mandlemi a cizrnou
(Sogliole farcite con mandorle e ceci)

Platýs po provensálsku
(Limandes à la provençale)

Platýs Veracruz

Pražma s otevřenými lasagnemi

Ropušnice v bláznivé vodě
(Scorfano all'acqua pazza)

Ryba pečená s kmínem

Ryba pěti vůní na šanghajský způsob

Ryba s mandlemi