cpt. Cook
 

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou

Mořská ryba se zeleninou

Mořské ragú s anýzovkou

Mořský vlkouš flambovaný v anýzu

Nočky z uzené tresky

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ocas z tuňáka v makové krustě

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  315 dkg tuňáka, 1/2 lžička čerstvě mletého pepře, 1/2 lžíce černého máku, sůl, 1/2  bílek, 1/2 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na plochém talíří smícháme mák s čerstvě pomletým pepřem. Podélně ukrojené hranolky masa z ocasu tuňáka namočíme ze všech stran v rozšlehaném bílku se solí. Potom je obracíme v makové směsi, aby se na ně nalepil černý kabátek. Rozpálíme na větší pánvi olej, který snese vyšší teplotu a tuňáka zase ze všech stran osmahneme, vždy jen asi 30 vteřin, prosmažit jen povrch, vnitřek má zůstat téměř syrový. Opatrně nakrájíme na plátky silné asi centimetr a podáváme třeba se zeleným chřestem.
vloženo 24.06.2013    zobrazeno 1411x    verze pro tisk

Palombo con piselli
(Žralok na hrášku)

Pečená makrela podle žabulky

Pečená treska s těstovinovou rýží a pikantní klobásou

Plátky à la Deauvillaise

Platýs na smetaně

Platýs plněný mandlemi a cizrnou
(Sogliole farcite con mandorle e ceci)

Platýs po provensálsku
(Limandes à la provençale)

Platýs Veracruz

Pražma s otevřenými lasagnemi

Ropušnice v bláznivé vodě
(Scorfano all'acqua pazza)

Ryba pečená s kmínem

Ryba pěti vůní na šanghajský způsob

Ryba s mandlemi