cpt. Cook
 

Klare Suppe mit Lebertklößen
(Polévka s játrovými knedlíčky)

Kokosová polévka s kuřetem

Kotosóupa avgolémono
(Kuřecí polévka s vejci a citrónem)

Krabí čínská polévka

Krabí polévka

Krabí polévka s nudlemi

Králičí polévka s kapustou

Králičí zeleninová polévka

Krém z kuřat

Krémová polévka z telecího masa

Krémová slepičí polévka

Kuře asopao

Kuřecí čínská polévka

Kuřecí polévka s houbami

Kyselá polévka

Letní zeleninová polévka

Liptovská kapustnica so švábkou a slepou kurou

Maďarská zelná polévka

Masová polévka se zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Milánská dršťková polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg drštěk, sůl, 1.3 l vody, 4 dkg slaniny, cibule, 15 dkg vařeného uzeného masa, česnek, zelená petrželka, feferonka nebo mletá pálivá paprika, 3 lžíce rajčatového protlaku, mletý pepř, tvrdý sýr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dršťky uvaříme doměkka, vyjmeme z vývaru a nakrájíme na čtverečky. V hrnci rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené uzené maso. Vše osmahneme, vmícháme drobně nakrájený česnek, pepř, nasekanou petrželovou nať a feferonku, dršťky a protlak. Vše opět osmahneme, zalijeme vývarem z drštěk a krátce podusíme. Před podáváním sypeme porce polévky sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 972x    verze pro tisk