cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Milánská dršťková polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg drštěk, sůl, 1.215 l vody, 4 dkg slaniny, cibule, 15 dkg vařeného uzeného masa, česnek, zelená petrželka, feferonka nebo mletá pálivá paprika, 3 lžíce rajčatového protlaku, mletý pepř, tvrdý sýr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dršťky uvaříme doměkka, vyjmeme z vývaru a nakrájíme na čtverečky. V hrnci rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené uzené maso. Vše osmahneme, vmícháme drobně nakrájený česnek, pepř, nasekanou petrželovou nať a feferonku, dršťky a protlak. Vše opět osmahneme, zalijeme vývarem z drštěk a krátce podusíme. Před podáváním sypeme porce polévky sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2016x    verze pro tisk

Minestra s masem

Minestrone (italská zeleninová polévka)

Moravská svatební polévka

Německá polévka

Norská rybí polévka

Nudlová čínská polévka

Ohnivá půlnoční polévka

Ostrá kuřecí polévka s chilli papričkami

Paloczská polévka

Pastýřská polévka

Pavlovická drůbeží polévka

Pikantní nakyslá polévka

Pikantní zelná polévka

Polévka Bellini

Polévka dršťková

Polévka gulášová

Polévka játrová

Polévka Millefanti

Polévka minestra