cpt. Cook
 

Minestra s masem

Minestrone (italská zeleninová polévka)

Moravská svatební polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Německá polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  415 dkg těstovin, 22 dkg mletého vepřového masa, 22 dkg mletého hovězího masa, 1/2 lžíce nastrouhaného křenu, 3 lžíce čerstvé pažitky, 2 lžíce oleje, 2  cibule nasekané nadrobno, 1/2 lžička hořčice, 1/2 l hovězího vývaru, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Těstoviny uvaříme podle návodu a necháme odkapat. Mezitím smícháme dohromady maso, křen, hořčici, petržel a koření. Dobře promícháme a uděláme malé kuličky, asi 2 cm v průměru. Na pánvičce rozpálíme polovinu oleje a na mírném plameni opečeme maso dohněda. Když je maso hotové, tak kuličky přendáme na papírový ubrousek a necháme odkapat. Ve větším hrnci rozpálíme zbytek oleje, plamen ztlumíme na střední a přidáme cibuli. Za stálého míchání cibuli osmahneme do zlatova. Přidáme vývar a masové kuličky, dobře promícháme a přivedeme k varu. Když se polévka začne vařit, zmírníme plamen na minimum a vaříme dalších 5 minut. Přidáme těstoviny, zamícháme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1563x    verze pro tisk

Norská rybí polévka

Nudlová čínská polévka

Ohnivá půlnoční polévka

Ostrá kuřecí polévka s chilli papričkami

Paloczská polévka

Pastýřská polévka

Pavlovická drůbeží polévka

Pikantní nakyslá polévka

Pikantní zelná polévka

Polévka Bellini

Polévka dršťková

Polévka gulášová

Polévka játrová

Polévka Millefanti

Polévka minestra

Polévka ovarová