cpt. Cook
 

Masové závitky z kyselého zelí a masa

Masový závin

Mexické masové kuličky v rajčatech

Mittitei

Mleté maso s houbami a jáhlami

Mleté maso zapékané v paprikách s tykví

Musaká
(Nákyp s lilkem)

Musaka

Musaka s bramborami

Musaka z Belvederu

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Musaka z mletého masa a rýže

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  10 dkg mletého masa, 2.15 dkg tuku, 2.15 dkg cibule, 18 dkg rajčat, 10 g zelené petrželky, 2 dkg rýže, 2 g mletého pepře, 1/2 g mleté papriky, 15 dkg másla, 1/4  vejce, 15 g kaškavalu, 2 g soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do části studeného tuku přidáme trochu vody a soli s nadrobno nakrájenou cibulí a podusíme. Přidáme část nadrobno nakrájených rajčat a opět dusíme, dokud se nevypaří větší část vody. Přidáme maso a mícháme do té doby, dokud směs nebude sypká. Přidáme umytou rýži, zamícháme, přidáme červenou papriku a černý pepř. Zalijeme horkou vodou v poměru 1:1 s rýží a vaříme na mírném ohni, dokud rýže nebude měkká. Smícháme s nadrobno nakrájenou zelenou petrželí. Na to položíme plátky rajčat. Zalijeme vodou a pečeme. Na hotovou musaku nalijeme omáčku stejnou jako v receptu musaka s bramborami, posypeme kaškavalem a dopečeme. Necháme ustát 30 minut a můžeme podávat.
vloženo 26.06.2007    zobrazeno 3550x    verze pro tisk

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

Musaka z tykve

Mussaka

Nákyp z mletého masa s cibulí

Nervózní karbenátky na grilu

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce

Olomoucký sekaný řízek