cpt. Cook
 

Masové cannelloni s rajčaty
(Cannelloni di carne al pomodoro)

Masový nákyp s makaróny

Milánská vejce

Motýlky podle carevny Kaťušky

Mrkev po indicku

Mušličky s tuňákem a cizrnou

Mušličky zapečené s tuňákem

Námořnické špagety

Niçoise na těstovinové rýži

Nudle dlouhého života

Nudle char siu

Nudle s cuketami a sýrovou omáčkou

Nudle s masem

Nudle s tuňákem

Nudle se sýrem a ořechy

Nudle se špenátem a lososem

Nudle se zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nudle se žampiónovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg žampiónů, 1/2  citrón, 1.15 lžíce másla, 1/2 stroužek česneku, 20 dkg smetany, 2 dl vývaru, 1/2 lžička škrobové moučky, 15 dkg šunky (syrové), 1/2 svazku zelené petrželky, mletý pepř, 20 dkg širokých nudlí, 20 dkg zelených nudlí, 1/2 svazku bazalky, 15 dkg parmazánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Žampióny očistíme, nakrájíme na tenké plátky a zakapeme lžící citrónové šťávy. Pak je postupně zprudka opečeme na 2/3 másla, vyjmeme a uložíme na teplé místo. Prolisovaný česnek osmahneme ve zbylém másle, pak přilijeme smetanu a vývar, vmícháme solamyl rozkvedlaný v trošce vody a rozvaříme do krémovité konzistence. Přidáme žampióny, šunku nakrájenou na proužky, petrželku a ochutíme pepřem a citrónovou šťávou. Uvaříme nudle a podáváme s omáčkou, bazalkou a sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2205x    verze pro tisk

Nudle zapečené s feferonkami

Nudle zapečené se sýrem a šunkou