cpt. Cook
 

Obložené špagety

Okurky s těstovinami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Omeleta s těstovinou

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  215 dkg makarónů nebo makaronetek, 20 dkg neapolské omáčky (obyčejné rajské omáčky), 15  vajec, olej, sůl, mletý pepř, 2 lžíce tvrdého sýra (strouhaný parmezán nebo gruyére)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dáme vařit těstovinu do vydatného množství vroucí vody, trochu osolené, a vaříme ji tak dlouho, až je 'al dente'. Těstovinu necháme odkapat a ochutíme připravenou omáčkou.

www.tacos.cz Rozšleháme vejce, osolíme, opepříme a přidáme strouhaný sýr. V kastrolu s trochou oleje ohřejeme okořeněnou těstovinu, přidáme rozšlehaná vejce a běžným způsobem připravíme omeletu. Podáváme horké nebo chladné.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1964x    verze pro tisk

Orecchiette con rapini
(Orecchiette s rapini)

Pappardelle s hráškem, fenyklem a ricottou

Papperdelle s houbami a sýrovou omáčkou
(Pappardelle con porcini e fonduta)

Párance

Pasta a trapanisi
(Spaghettini z Tràpani)

Pasta alla norma
(Makarony s lilky a rajčaty)

Pasta alla norma rivisitata al forno
(Těstoviny alla norma v troubě)

Pasta cacio e pepe
(Těstoviny se sýrem a pepřem)

Pastasciutta con la ricotta
(Těstoviny s ricottou)

Pastítsio
(Nudlový nákyp)

Pastýřské makaróny

Penne alla boscaiola

Penne alla puttanesca

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)

Piemontská špenátová hnízda