cpt. Cook
 

Nudlový nákyp s bylinkami

Obložené špagety

Okurky s těstovinami

Omeleta s těstovinou

Orecchiette con rapini
(Orecchiette s rapini)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pappardelle s hráškem, fenyklem a ricottou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  cibule, 1/2  salátový fenykl, olivový olej, 40 dkg těstovin pappardelle, 20 dkg mraženého hrášku, 1/2 lžíce citrónové šťávy + kůra, 215 dkg ricotty, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte a nakrájejte cibuli. Očistěte fenykl, ponechte si nať a nakrájejte jej i cibuli na tenké plátky. Cibuli a fenykl smažte 3 minuty na pánvi s trochou olivového oleje. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Na poslední 2 minuty vaření přidejte hrášek a pak ho i s těstovinami slijte. V míse promíchejte těstoviny a hrášek s cibulí a fenyklem, ochuťte šťávou a kůrou z citronu. Přidejte ricottu, ozdobte snítkami fenyklu a dochuťte solí a pepřem. Pokud chcete do pokrmu přidat i rybu, zvolte uzeného pstruha, který je ekonomický a s fenyklem skvělý.
vloženo 27.01.2022    zobrazeno 426x    verze pro tisk

Papperdelle s houbami a sýrovou omáčkou
(Pappardelle con porcini e fonduta)

Párance

Pasta a trapanisi
(Spaghettini z Tràpani)

Pasta alla norma
(Makarony s lilky a rajčaty)

Pasta alla norma rivisitata al forno
(Těstoviny alla norma v troubě)

Pasta cacio e pepe
(Těstoviny se sýrem a pepřem)

Pastasciutta con la ricotta
(Těstoviny s ricottou)

Pastítsio
(Nudlový nákyp)

Pastýřské makaróny

Penne alla boscaiola

Penne alla puttanesca

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)