cpt. Cook
 

Nadívané pečené kuře

Nákyp z kuřete

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve

Paprikáš ze slepice

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pavlovické kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  kuře, 115 dkg vepřového plecka, 115 dkg předního hovězího, 6  žampiónů, 10 dkg slaniny, 10 dkg šunky, 1/2  vejce, olej, strouhanka, hladká mouka, mléko, citrón, máslo, muškátový květ, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozčtvrtíme a vykostíme tak, aby v mase zůstaly jen stehenní a křídelní kosti. Každou porci rozřízneme na plátek a lehce naklepeme paličkou. Vepřové a hovězí maso předem umeleme, přidáme 1 dl mléka, osolíme a dobře vymícháme. Do směsi zapracujeme na kostičky nakrájenou šunku, slaninu a žampiony a okořeníme muškátovým květem. Z takto připravené směsi utvoříme váleček, který položíme na osolený plátek kuřecího masa, svineme ke kosti, spíchneme párátkem, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a na oleji usmažíme do zlatova. Zprudka osmažené kuřecí závitky naskládáme do kastrolu, pokapeme máslem, přikryjeme alobalem nebo pokličkou a dopečeme doměkka. Podáváme rozkrojené, ozdobené plátkem citrónu, s bramborovou kaší, vařenými brambory nebo dušenou rýží a s čerstvým zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2656x    verze pro tisk

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou