cpt. Cook
 

Kuřecí špíz se zeleninou

Kuřecí tikka masala

Kuřecí wellington

Kyjevský kotlet

Madráské kuře na karí

Mexické kuře na ananasu

mikolčino kuře na zelí

Minutková kuřecí směs

Nadívané kuře po lesnicku

Nadívané kuře z Gödöllö

Nadívané pečené kuře

Nákyp z kuřete

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve

Paprikáš ze slepice

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pavlovické kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  kuře, 115 dkg vepřového plecka, 115 dkg předního hovězího, 6  žampiónů, 10 dkg slaniny, 10 dkg šunky, 1/2  vejce, olej, strouhanka, hladká mouka, mléko, citrón, máslo, muškátový květ, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozčtvrtíme a vykostíme tak, aby v mase zůstaly jen stehenní a křídelní kosti. Každou porci rozřízneme na plátek a lehce naklepeme paličkou. Vepřové a hovězí maso předem umeleme, přidáme 1 dl mléka, osolíme a dobře vymícháme. Do směsi zapracujeme na kostičky nakrájenou šunku, slaninu a žampiony a okořeníme muškátovým květem. Z takto připravené směsi utvoříme váleček, který položíme na osolený plátek kuřecího masa, svineme ke kosti, spíchneme párátkem, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a na oleji usmažíme do zlatova. Zprudka osmažené kuřecí závitky naskládáme do kastrolu, pokapeme máslem, přikryjeme alobalem nebo pokličkou a dopečeme doměkka. Podáváme rozkrojené, ozdobené plátkem citrónu, s bramborovou kaší, vařenými brambory nebo dušenou rýží a s čerstvým zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2221x    verze pro tisk

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN