cpt. Cook
 

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

Pálivý hrnec

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Paprika z kuřete a tykve

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuřete, 2  cibule, 2  tykve (po 300 g), 1/2 hrneček vývaru, 1.15 hrnečku kysané smetany, 3 lžičky mleté papriky, sůl, mletý pepř, hladká mouka na zahuštění, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře vykostíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Tykve omyjeme, neloupeme a nakrájíme na kolečka o síle 1 cm. Na část oleje dáme polovinu cibule, maso z kuřete a nakonec tykve. Osmahneme dozlatova. Zalijeme vývarem a dusíme krátce na mírném ohni. Na oleji osmahneme zbylou cibulku, zaprášíme moukou a paprikou a uděláme zásmažku. Přidáme do dušeného masa se zeleninou. Nakonec zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali sůl a pepř. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1184x    verze pro tisk

Paprikáš ze slepice

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

Pečené kuře z Podlesí

Pikantní kuře s medem