cpt. Cook
 

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Paprikáš ze slepice

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  slepice, 4 dkg slaniny, 2 lžíce oleje, 1/2  cibule, 1/2 lžíce mleté papriky, 2 dl kysané smetany, 1/2 lžíce hladké mouky, vývar, ocet, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slepici uvaříme v osolené vodě doměkka. Mezitím zpěníme na slanině na kostičky nakrájenou cibuli, když zlátne, přidáme papriku a zamícháme. Mírně podlijeme vývarem, 2 lžícemi octa, osolíme. Vaříme na mírném plameni, aby se cibule rozvařila a paprika rozvinula chuť a vůni. Uvařenou slepici zbavíme největších kostí a nakrájíme na porce. Vložíme do cibulového základu, podlijeme a za občasného obracení 20 minut zvolna dusíme. Zahustíme smetanou rozmíchanou s moukou a povaříme za stálého míchání.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1558x    verze pro tisk

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

Pečené kuře z Podlesí

Pikantní kuře s medem