cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Segedínský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  cibule, 2 lžíce vepřového sádla, 1/2 lžička mleté papriky, 3/4 kg vepřového masa, 1/2 kg kysaného zelí, 3 dl kysané smetany, hladká mouka, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Trochu drobně nakrájené cibule usmažíme na polovině sádla se sladkou paprikou. Na to vložíme na kousky nakrájené vepřové maso a dusíme do měkka tak jako perkelt. V jiném kastrolu dusíme na sádle kyselé zelí s trochou vlastní šťávy. Měkké maso a zelí smícháme a zahustíme kyselou smetanou, do které jsme zakvedlali trochu mouky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2098x    verze pro tisk

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem