cpt. Cook
 

Madagaskar   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby

Romazava de poisson frais au fume

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6 plátků rybího filé, 2  cibule, 3  rajčata, 1/2 l vody, sůl, mletý pepř, 2 lžíce citrónové šťávy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte a nakrájejte rybu (rybí filety podle vlastního výběru). Do misky dejte rybu, nakrájenou cibuli, nakrájená rajská jablka, sůl a pepř. Přidejte vodu a nechte vařit na mírném ohni 5 minut. Pak vařte 15 minut na prudkém ohni. Odstavte jídlo z ohně, přidejte citrónovou šťávu a promíchejte.
vloženo 08.08.2007    zobrazeno 2344x    verze pro tisk

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami