cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg rybího filé, 1/2 lžíce olivového oleje, kousek másla, 2 lžíce pistácií, 1/2 sklenka hustého bílého jogurtu,

na salát: 2 lžíce olivového oleje, 2 lžičky citrónové šťávy, 2 lžičky celozrnné hořčice, 1/2 lžička medu, mořská sůl, mletý pepř, 40 dkg bílých fazolí z konzervy, 1/2  salátový fenykl, 1/2  jablko, 8 zelených oliv

zkopírováno z http://www.tacos.cz Na salát prošlehejte ve velké míse olej, citronovou šťávu, hořčici a med. Okořeňte, přidejte fenykl nakrájený na tenké plátky (zelenou nať zatím odložte), taktéž jablko, okapané a propláchnuté fazole, ostatní ingredience a promíchejte.

www.tacos.cz Na velké pánvi na středním ohni rozehřejte olej a oříšek másla. Okořeňte rybí maso a opečte je dozlatova na pánvi. Přidejte nasekané pistácie a prohřejte je. Na talíře rozetřete jogurt, navrch dejte filety a lžící přelijte pistáciemi a šťávou z pánve. Vedle naaranžujte salát a posypte ho fenyklovou natí.

vloženo 28.10.2022    zobrazeno 337x    verze pro tisk

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami