cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba v červené košili

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé, 4 plátky anglické slaniny, 3 lžíce mléka, hladká mouka, 2 lžíce oleje, citrónová šťáva, 1/2  cibule, 150 dkg rajčat, tymián, majoránka (bazalka), sůl, mletý pepř, moučkový cukr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce ryby očistíme, pokapeme citrónem, osolíme a půl hodiny necháme odležet. Pak omočíme v mléce, obalíme v mouce a krátce grilujeme nebo opečeme. Poté obalíme ve slanině a opečeme na pánvi, podle chuti dosolíme a pokapeme citrónem. Mezitím na oleji zpěníme cibuli, na to vložíme pokrájená rajčata a uděláme hustou omáčku, ochutíme solí, cukrem, tymiánem, bazalkou, majoránkou a pepřem. Polijeme tím rybu a podáváme s brambory nebo s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1706x    verze pro tisk

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami

Rybí filé s koprovou omáčkou