cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na roštu se sumahem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba na zelené louce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé nebo makrely, hladká mouka na obalení, tuk na pečení, 40 dkg zeleného hrášku zmrazeného nebo špenátu, 1/2  cibule, 1/2 plátek (tlustší) vařené šunky, 2 lžíce másla, zelená petrželka, sůl, citrón, 1/2 lžička karí koření
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli podusíme na másle, přidáme dvě až tři lžíce vody a zeleninu, sůl, koření a nakrájenou šunku. Mezitím ryby očistíme, pokapeme citrónem, osolíme, necháme oschnout, obalíme v mouce. Opečeme na pánvi dohněda, položíme na 'zelenou louku' a k tomu podáváme vařené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1850x    verze pro tisk

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami

Rybí filé s koprovou omáčkou