cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Švédsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé po švédském způsobu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé, 1/2 středně velký celer, 1/2 lžíce másla, 1/2 středně velká cibule, citrón, 2 dl kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé nakrájíme na podlouhlé kousky, celer na hranolky a cibuli na kroužky. Na másle opečeme celer, po chvíli přidáme cibuli, mírně ji osmahneme a podlijeme trochou vody. Dusíme, až je celer poloměkký. Pak přidáme filé, osolíme a dusíme společně asi 10 minut. Přidáme kousek citrónové kůry, kterou pak odstraníme. Přilijeme smetanu a necháme jednou přejít varem.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory sypané petrželkou a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2015x    verze pro tisk

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami

Rybí filé s koprovou omáčkou