cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba na karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg rybího filé, 1/2 velká cibule, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžička karí koření, olej, sůl, citrónová šťáva, 215 dkg rajčat nebo protlak
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na zpěněnou cibulku a česnek dáme koření karí, zamícháme a tři až čtyři minuty smažíme. Přidáme rajčatový protlak nebo čerstvá rajčata, dusíme dalších několik minut, přelijeme trochou vody, kterou za stálého míchání přivedeme do varu. Pak vložíme kousky nakrájené ryby nebo filé a zvolna vaříme. Aby se maso nepřichytilo k pánvi, průběžně jí pohybujeme. Dochutíme solí a citrónovou šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1773x    verze pro tisk

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami

Rybí filé s koprovou omáčkou