cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba s pórem a česnekem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg rybího filé z tresky nebo jiné ryby, 15 lžic oleje, 3 stroužky česneku, 4  pórky, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce másla, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu nakrájíme na menší kousky, osolíme, poprášíme moukou a prudce opečeme na oleji. Z pórů vykrojíme střední část, tu pokrájíme na 5 mm široké proužky a přidáme k opečené rybě společně s usekaným česnekem. Vše na mírném ohni dusíme a zahustíme kouskem másla smíchaným se lžičkou hladké mouky. Povaříme jen krátce, aby se ryba nerozvařila. Hotový pokrm sypeme sekanou petrželkou a podáváme s rýží nebo hranolky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2242x    verze pro tisk

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami