cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na pánvi se salátem z fenyklu a fazolí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba smažená ve vaječném těstě

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 plátků rybího filé (menších porcí ryby), sůl, citrón, olej na smažení,

Těsto: 2  vejce, 6 lžic hladké mouky, sůl,  rovná lžička kypřícího prášku do pečiva, mléko (dle potřeby)

zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce ryby osolíme, pokapeme citrónem a poprášíme hladkou moukou. Příprava těsta: Vejce ušleháme, přidáme sůl, mouku a uděláme nejdříve hustší těsto, které postupně ředíme tekutinou, až je tak řídké, že se v silnější vrstvě zachytí na vařečce. (Těsto II: vynecháme kypřící prášek, ředíme sodovkou nebo vínem nebo pivem místo mléka.) Smažíme v hlubší pánvi nebo kastrole tak, že porce namočené v těstě jsou po vložení do rozpáleného tuku zcela potopeny. Jinak těsto s povrchu steče dolů. Po usmažení dáme porce okapat na papírové ubrousky. Smažíme zvolna, aby obal nebyl hnědý, a střed porce syrový.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory sypané petrželí, saláty, dílky citrónu na ozdobu i na pokapání

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2307x    verze pro tisk

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami