cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

Ryba na roštu se sumahem

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí filé po mlynářsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg rybího filé, 2 lžičky tlučeného kmínu, hladká mouka na obalení, máslo na opečení, zelená petrželka, citrón, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jednotlivé porce osolíme, dostatečně posypeme tlučeným kmínem, obalíme v mouce a opečeme na másle. Pak pokapeme citrónem a posypeme rozsekanou petrželkou. K tomu podáváme bramborovou kaši nebo brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4573x    verze pro tisk

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami

Rybí filé s koprovou omáčkou