cpt. Cook
 

Romazava z čerstvé nebo uzené ryby
(Romazava de poisson frais au fume)

Ryba na houbách a na zázvoru

Ryba na karí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba na roštu se sumahem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg rybího filé nebo kapr, 2 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce oleje, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 špetka rozmarýnu, 1/2 lžíce sumahu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu rozdělíme na porce a naložíme na hodinu do směsi oleje, sójové omáčky, sekané petrželky a drcené rozmarýny. Pak upečeme po obou stranách a posypeme sumahem. Podáváme obložené zeleninou s brambory nebo chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1857x    verze pro tisk

Ryba na zelené louce

Ryba s kaštany

Ryba s nudlemi

Ryba s pórem a česnekem

Ryba smažená ve vaječném těstě

Ryba v červené košili

Rybí filé na česneku

Rybí filé pečené s vínem

Rybí filé po mlynářsku

Rybí filé po S'čchuansku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé po švédském způsobu

Rybí filé po valašsku

Rybí filé s brokolicí

Rybí filé s dušenými houbami

Rybí filé s koprovou omáčkou