cpt. Cook
 

Ryba s mandlemi nebo lískovými oříšky

Ryba smažená ve vaječném těstě

Sleď s hořčičnou omáčkou

Sledi na červeném víně

Sledi v sladkokyselé omáčce

Smažené tresčí kuličky nadívané kokosem
(Beignets de morue farcis à la noix de coco)

Smažený mořský okoun

Smažený platýs
(Sogliola fritta)

Sole meunière
(Mořský jazyk po mlynářsku)

Stoccafisso all'abruzzese
(Sušená treska po abruzzsku)

Štítník v balíčku
(Gallinella al cartoccio)

Tacos s kořeněným tuňákem Toma Kerridge

Tempura

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Terstská treska

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg tresky (filé), 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce kaparů, 6  oliv, 1/2 dl vína, 1/2 lžíce citrónové šťávy, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu prudce opečeme po obou stranách, osolíme, opepříme, přidáme nakrájené kapary a olivy, zalijeme vínem, pokapeme citrónem a podusíme dvacet minut. Podáváme s brambory a se salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2085x    verze pro tisk

Tilapie

Treska na africký způsob
(Cabillaud à l'africaine)

Treska na mandlích

Treska na smetaně s kapary

Treska s cibulkou dušenou na víně

Treska saganaki