cpt. Cook
 

Valtický řízek

Vařené uzené maso

Vařené vepřové koleno s kyselým zelím

Vepřová jambalaya

Vepřová kotleta po japonsku

Vepřová kotlety na petrželce

Vepřová kýta na kmíně

Vepřová kýta po lovecku

Vepřová kýta s rybízem

Vepřová líčka, chorizo a kaštany

Vepřová panenka a špenátové ravioli

Vepřová panenka Parmentier

Vepřová pečeně debrecínská

Vepřová pečeně na česneku

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně panenská

Vepřová pečeně s kdoulemi a perníkem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová pečeně s kmínovou kůrkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřové krkovičky, 1/2 lžičky mletého kmínu, 1/2 lžíce kmínu, sůl, 2 dkg vepřového sádla, 2  cibule, 2.15 dl vývaru, 215 dkg žampiónů, zelená petrželka, 10 dkg slaniny, 10 dkg smetany, 2 lžičky škrobové moučky, 1/2 lžička ostré hořčice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oba kmíny smícháme se 2 lžičkami soli, vetřeme do masa, zabalíme do fólie a dáme na 4 hodiny do chladničky. Maso ze všech stran prudce opečeme, přidáme rozčtvrcenou cibuli, podlijeme trochou vývaru. Žampiony nakrájíme na čtvrtky, slaninu na kostičky, petrželku usekáme a po 30 minutách přidáme k masu, osmahneme, podlijeme vývarem a dusíme 30 minut. Maso vyjmeme, šťávu procedíme, přidáme smetanu, zahustíme solamylem a povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2316x    verze pro tisk

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s paprikou