cpt. Cook
 

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového plecka, 2 lžíce škrobové moučky, 2  vejce, sůl,  špetka mletého pepře, 10 dkg hladké mouky, 15 lžic sójové omáčky, 1/2 dl sladkého vína, glutasol, olej, česnek, 1/2 lžička strouhaného křenu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso umeleme na masovém strojku, přidáme česnek, pepř, vejce, mouku a osolíme. Vymícháme a z připravené hmoty vytváříme kuličky, které smažíme v rozpáleném oleji do červena. Vyjmeme z tuku a necháme na teple. Očištěnou a opranou růžičkovou kapustu uvaříme v mírně osolené vodě doměkka (nebo v masovém vývaru). Vodu zčásti slijeme, přidáme masové kuličky, podusíme a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vína, glutasolu, strouhaného křenu a znovu prohřejeme. Dochutíme, dosolíme a podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3032x    verze pro tisk

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou