cpt. Cook
 

Vepřový bůček s mrkví

Vepřový bůček v čínském zelí

Vepřový bůček v zelenině

Vepřový plátek v alobalu

Vepřový steak z Göcsej

Vepřový závitek s celerem

Vepřový závitek s míchanou zeleninou

Vepřový závitek s pórkem

Vizovický vepřový řízek

Záhorácký závitek

Zapečená kotleta

Zapečená kotleta se sýrem

Zapečené brambory

Zapečené uzené po horňácku

Zapečené vepřové

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené vepřové kotlety na tykvi a bramborách

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 dkg anglické slaniny, 150 dkg tykve, 1/2  paprika, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek, 2 lžičky hořčice, 1/2 hrneček vývaru, olej, 150 dkg brambor, 4  vepřové kotlety, 1/2 lžička mleté papriky, 1/8 l smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Anglickou slaninu rozškvaříme a vyplníme jí dno zapékací misky. Oloupané tykve nastrouháme na hrubém struhadle a slijeme přebytečnou vodu. Papriku nakrájíme na kostičky a smícháme ji s tykví, osolíme, okořeníme pepřem a muškátovým oříškem. Ve vývaru rozmícháme plnotučnou hořčici a přidáme k tykvi. Dobře promícháme. Brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka a nakrájíme je na tenké plátky. Na anglickou slaninu v zapékací misce klademe střídavě vrstvu tykví a brambor. Vrchní vrstvu tvoří tykve. Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a po obou stranách prudce osmažíme. Naklademe je na tykve, posypeme sladkou paprikou a dáme do trouby zapéci. Zapékáme 40 minut. Před dokončením zalijeme smetanou a necháme prohřát. Podáváme s vařeným bramborem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1913x    verze pro tisk

Zapékané medailónky

Zapékané vepřové maso po finsku

Zatočené kotlety

Závitky se šunkou a pistáciemi
(Involtini di maiale con prosciutto e pistacchi)