cpt. Cook
 

Vepřový závitek s celerem

Vepřový závitek s míchanou zeleninou

Vepřový závitek s pórkem

Vizovický vepřový řízek

Záhorácký závitek

Zapečená kotleta

Zapečená kotleta se sýrem

Zapečené brambory

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené uzené po horňácku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg uzeného masa (krkovičky), 715 dkg vařených brambor, sůl, kmín, 12.15 dkg vepřového sádla, 115 dkg cibule, 150 dkg kysaného zelí, 215 dkg smetany, 3  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uzenou krkovici uvaříme, vykostíme a nakrájíme na plátky. Uvařené brambory nakrájíme na plátky, smícháme se solí a kmínem a s částí usmažené cibulky. Kyselé zelí uvaříme, osolíme a promícháme se zbylou cibulkou. Do pekáčku vymaštěného sádlem klademe vrstvu brambor, zelí, masa, opět zelí, navrch brambory, zalijeme rozšlehanou smetanou s vejci a v horké troubě zapečeme. Podáváme s hlávkovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2032x    verze pro tisk

Zapečené vepřové

Zapečené vepřové kotlety na tykvi a bramborách

Zapékané medailónky

Zapékané vepřové maso po finsku

Zatočené kotlety

Zbojnická pečeně na rožni

Zbojnická pečínka

Zbojnické vepřové plátky

Zbojnický rožeň

Zeleninový špíz

Zlatokopecké kotlety