cpt. Cook
 

Akurátní musaka

Alsaské zelí
(Choucroute comme a Colmar)

Bandha Gobi
(Zelí s hráškem)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bílé zelí dušené s vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg zelí, 1.15 lžíce vepřového sádla, 1/2 menší cibule, sůl,  trochu hladké mouky, 0.6 dl bílého vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelí jemně nakrájíme, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat. Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli (nesmí hnědnout), přidáme zelí, osolíme, podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka. Podle libosti zelí zaprášíme hladkou moukou a povaříme. Naposled přilijeme bílé víno a dokončíme. Připravujeme bez kmínu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3022x    verze pro tisk

Čerstvé hlávkové zelí dušené

Červené zelí dušené s jablky

Červené zelí dušené s vínem

Červené zelí na bílém víně

Červené zelí naplněné do jablek

Červené zelí s jablky

Debrecínské plněné zelí
(Debreceni töltött káposzta)

Francouzské zapékané zelí

Hajducké zelí

Hajducké zelí

Hlávkové zelí na srbský způsob

Jihočeské zelníky

Kološvárské zelí vrstvené

Kysané zelí s uzeným a brambory

Kysané zelí s uzeným masem

Mladé zelí po anglicku