cpt. Cook
 

Akurátní musaka

Alsaské zelí
(Choucroute comme a Colmar)

Bandha Gobi
(Zelí s hráškem)

Bílé zelí dušené s vínem

Čerstvé hlávkové zelí dušené

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Červené zelí dušené s jablky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg červeného zelí, 2 lžíce másla, 1/2 malé cibule, 1/2 lžíce moučkového cukru, sůl, 1/2 větší jablko, 1/2 lžička vinného octa, 0.6 dl červeného vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli s cukrem, přidáme jemně nakrájené zelí, přilijeme dle potřeby vývaru nebo vody, osolíme a dusíme téměř do měkka. Pak přidáme strouhané jablko, ocet a naposledy přilijeme víno a jen krátce podusíme.

www.tacos.cz Podáváme k bažantu, koroptvím, k rožněným vepřovým kotletám.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3907x    verze pro tisk

Červené zelí dušené s vínem

Červené zelí na bílém víně

Červené zelí naplněné do jablek

Červené zelí s jablky

Debrecínské plněné zelí
(Debreceni töltött káposzta)

Francouzské zapékané zelí

Hajducké zelí

Hajducké zelí

Hlávkové zelí na srbský způsob

Jihočeské zelníky

Kološvárské zelí vrstvené

Kysané zelí s uzeným a brambory

Kysané zelí s uzeným masem

Mladé zelí po anglicku