cpt. Cook
 

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Chilli con carne podle Gregory Pecka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězího masa, 150 dkg vepřového masa, 10 dkg šunky, 115 dkg vepřového sádla, 1/4 l vývaru, kmín, několik  chilli papriček, 2 stroužky česneku, sůl, 2 velké cibule, 150 dkg rajčat, 2 zelené papriky, 115 dkg červených fazolí, 115 dkg bílých fazolí, 2 dkg gulášové směsi, dobromysl, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájené na malé kousky opečeme v kastrolu na tuku, zalijeme vývarem a krátce podusíme. Přidáme kmín, chilli papričky, sůl, česnek. Cibuli, rajčata a papriky nakrájíme na plátky a podusíme zvlášť. Pak přidáme k masu přes noc namočené fazole a dusíme vše tak dlouho, až jsou maso a fazole měkké. Pak přidáme cibuli, rajčata, papriky, šunku a stroužek česneku. Vaříme ještě asi deset minut. Podáváme s rýží. Je-li pokrm řídký, zahustíme jej do hustoty ragú jednou až dvěma lžícemi mouky rozmíchanými v troše vody.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2442x    verze pro tisk

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek