cpt. Cook
 

Hovězí plátky na celeru

Hovězí plátky na rajčatech

Hovězí plátky na sardelích

Hovězí plátky na smetaně se žampióny

Hovězí plátky s dušenými paprikami

Hovězí plátky s křenem

Hovězí plátky se sýrem

Hovězí plátky se sýrem a bylinami

Hovězí po burgundsku Romana Pauluse

Hovězí po čínsku

Hovězí po italsku

Hovězí roláda na slanině

Hovězí roláda se zeleninou

Hovězí roštěnky

Hovězí s ananasem

Hovězí s křenovou omáčkou

Hovězí s paprikou

Hovězí s rajskou omáčkou

Hovězí se zeleninou a brambory

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí Stroganoff

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg bifteků nakrájených na proužky, 1/2 lžíce másla, 2  cibule nakrájené na kolečka, 10 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 2.15 dl hovězího vývaru, 1/2 lžíce hladké mouky, 2 dl kysané smetany, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozpálíme polovinu másla a na něm zprudka osmahneme maso. Hotové maso vyndáme a držíme v teple. Na pánev dáme zbytek másla, přidáme cibuli a 5 minut smažíme. Přidáme žampióny a vaříme další 3 minuty. Přilijeme vývar, osolíme a vaříme dalších 5 minut. V misce smícháme mouku a kysanou smetanu, pomalu vmícháme k zelenině a za stálého míchání vaříme tak dlouho, až omáčka zhoustne. Maso vrátíme do pánve, promícháme a dobře prohřejeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3030x    verze pro tisk