cpt. Cook
 

Hovězí špejle

Hovězí tokáň na majoránce

Hovězí Tokyo

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí Verona

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg roštěnek, 4 lžíce olivového oleje, 1/2  mrkev nakrájená nadrobno, 1/2 list řapíkatého celeru nasekaný nadrobno, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 2 stroužky česneku nasekané nadrobno, 1/2 lžíce sušených hub, 2.15 dl červeného vína, 6 lžic rajčatového protlaku, 15 dl hovězího vývaru, 2  bobkové listy, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velké pánvi rozpálíme olej a na něm po krátce osmahneme maso po všech stranách. Přidáme cibuli, mrkev a celer a smažíme, až cibule zesklovatí. Přidáme česnek, bobkový list, sůl a pepř, plamen snížíme na minimum a chvilku dusíme. Mezitím si houby na chvíli spaříme v horké vodě, necháme odkapat a přidáme je k masu. Vaříme další 4 minuty. Přilijeme víno, rajský protlak a vývar, přikryjeme pokličkou a vaříme minimálně 2 hodiny, až je maso měkké.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2140x    verze pro tisk

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Individuální wellingtony

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso