cpt. Cook
 

Hovězí špejle

Hovězí tokáň na majoránce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí Tokyo

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg zadního hovězího nakrájeného na tenké proužky, 2 lžičky tabasca, 3 lžíce kečupu, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce sherry, 1/2 lžička škrobové moučky, 1/2 lžička mletého zázvoru, 3 lžíce oleje, 1/2 stroužek česneku rozdrcený, 15  naťových cibulek nakrájených nadrobno
zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smícháme kečup, sójovou omáčku, sherry, zázvor a Solamyl. V pánvi rozpálíme 1 lžíci oleje a na něm zprudka osmahneme cibulku a česnek, cibulku vyndáme a držíme v teple. Přidáme zbytek oleje a maso, krátce osmahneme, vyndáme a přidáme k cibulce. Do pánve dáme omáčku, přivedeme k varu, vmícháme maso s cibulkou, dobře prohřejeme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2104x    verze pro tisk

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Individuální wellingtony

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso