cpt. Cook
 

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí závitek po pražsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 15 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 6 dl vývaru, 15 dkg hladké mouky,

Nádivka: 2 dkg rostlinného tuku, 2  vejce, 10 dkg měkkého salámu, 10 dkg žampiónů, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Do míchaných vajíček přidáme nakrájený salám, žampióny a osolíme. Nakrájené plátky masa dobře rozklepeme, osolíme, opepříme, nádivkou naplníme závitky, zatočíme a upevníme párátkem. Na tuku osmažíme cibulku, závitky v ní opečeme, zalijeme trochou vývaru a dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme vývarem a provaříme. Šťávu přecedíme na závitky a povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2531x    verze pro tisk

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek