cpt. Cook
 

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí závitek s křenem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího, sůl, 7 dkg rostlinného tuku, 15 dl vývaru, 2 dkg hladké mouky, 20 dkg smetany, citrónová šťáva,

Nádivka: 7.15 dkg křenu, sůl, 15 dkg strouhanky, 3  žloutky, mletý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz Nastrouhaný křen smícháme se strouhankou, žloutky, solí a pepřem. Maso nakrájíme na plátky, okraje nařízneme, naklepeme, osolíme, poklademe náplní, svineme, upevníme párátky, poprášíme moukou a na horkém tuku prudce opečeme po obou stranách. Zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Ke konci varu přidáme smetanu, dochutíme citrónovou šťávou a troškou soli.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1497x    verze pro tisk

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek