cpt. Cook
 

Hovězí špejle

Hovězí tokáň na majoránce

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Individuální wellingtony

Jazyk s polskou omáčkou

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  715 dkg dušeného hovězího masa, 3 lžíce rostlinného oleje, 3  cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 lžíce karí koření, 1/2 lžíce římského kmínu, 2 lžičky mletého koriandru, 2 lžíce rajčatového pyré, 1/2 lžíce ovocného sladkého chutney, 40 dkg rajčat, 2.15 dl hovězího vývaru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na velké pánvi rozpalte olej, přidejte maso nakrájené na široké proužky a prudce osmažte asi 4-5 minut, dokud maso nezhnědne. Vyndejte maso z pánve a dejte bokem. Zmírněte oheň na polovinu, přidejte na pánev nakrájenou cibuli a utřený česnek a za stálého promíchávání duste asi 4-5 minut, dokud cibule nezměknou. Přidejte mleté curry a poduste další minutu. Vraťte maso na pánev, přidejte římský kmín, mletý koriandr, rajčatové pyré, chutney, sterilovaná rajčata zbavená šťávy a vývar a přiveďte k varu. Zmírněte oheň, přikryjte a za občasného míchání vařte na mírném ohni asi hodinu, dokud maso nezměkne.
vloženo 02.08.2007    zobrazeno 3514x    verze pro tisk

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso