cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chlupaté knedlíky z vařených brambor II.

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg brambor, 115 dkg škrobové moučky, 6 dkg krupice, sůl, 315 dkg kysaného zelí, kmín, 6 dkg slaniny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vychladlé uvařené a oloupané brambory nastrouháme, přidáme škrobovou moučku, krupici a sůl. Vypracujeme těsto, tvoříme malé knedlíky a vaříme je ve vařící vodě. Podáváme s dušeným kyselým zelím, omaštěné rozškvařenou na kostičky nakrájenou slaninou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2404x    verze pro tisk

Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor

Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor

Chlupaté knedlíky ze syrových brambor I.

Chlupaté knedlíky ze syrových brambor II.

Chlupaté knedlíky ze syrových brambor III.

Chlupaté knedlíky ze syrových brambor IV.

Chuděnické gloukačky

Klatovské chlupaťáky

Klouzáky

Kroppkakor
(Švédské plněné bramborové knedlíky)

Moravské šlejšky

Plněné bramborové knedlíky

Podkrkonošské kočičky

Slovenské halušky strapačky

Smažené bramborovo-tvarohové šišky

Strapačky se zelím

Střapačky se zelím

Škvarkové knedlíky I.

Škvarkové knedlíky II.