cpt. Cook
 

Fazolková polévka

Fazolková polévka
(Bou'neschlupp)

Fazolková s koprem

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

Francouzská celerová polévka

Francouzská cibulová

Francouzská z míchané zeleniny

Grumbeeresupp
(Bramborová polévka po alsasku)

Gulášová polévka falešná

Hladká Ančka

Hnědá zelná polévka

Horácká polévka

Hrachová z mladého hrášku

Hrášková polévka

Hrášková polévka

Hrášková s rýží

Chřestová jemná

Chřestová polévka

Chřestová polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřestová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg chřestu, 1/2 l hovězího vývaru, 2 dkg škrobové moučky, 2  bílky, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pazochy oloupeme a v osoleném vývaru uvaříme doměkka. Chřest scedíme, hlavičky oddělíme, stonky pokrájíme, rozmixujeme a propasírujeme. Scezený vývar zahustíme jíškou nebo škrobem s bílkem, ochutíme nadrobno nasekanou petrželkou a vmícháme do něho protlak ze stonků a nakonec hlavičky. Společně prohřejeme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 965x    verze pro tisk