cpt. Cook
 

Chřestový krém

Chřestový krém

Chřestový krém

Japonská tykvová polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jarní polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  pórek, 1/2  cibule, 1/2  brambora, 2 kolečka mrkve, 1/2 l vody, 1/2 hrnečku mléka, 1/2 lžíce sterilovaného hrášku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou zeleninu dáme do vody a vaříme, až se zelenina téměř rozvaří. Scedíme a přes síto zeleninu prolisujeme do vývaru. Dáme na oheň, přidáme mléko a sterilovaný hrášek. Necháme přejít varem, osolíme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1079x    verze pro tisk

Jarní polévka

Jarní polévka z mladých kopřiv

Jarní šťovíková polévka
(Tavaszi leves)

Kapustová polévka

Kapustová polévka s houbovým svítkem

Kapustová polévka s párky

Kapustová polévka s těstovinami

Kapustová s toasty

Kapustová z růžičkové kapusty

Karotko citrónová polévka s meduňkovými tousty

Karotková polévka

Katalánská polévka po vesnicku

Kerblíková polévka

Koprová s mlékem

Kopřivová minestra
(Minestra di ortica)