cpt. Cook
 

Chřestový krém

Chřestový krém

Chřestový krém

Japonská tykvová polévka

Jarní polévka

Jarní polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jarní polévka z mladých kopřiv

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.3 l vody, sůl, 2  cibule, 3 lžíce oleje, 215 dkg brambor, 8 dkg rýže, kopřiva, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do vařící vody dáme sůl, drobně nakrájenou, osmaženou cibuli, oloupané, na větší kousky nakrájené brambory, přebranou, dobře propláchnutou rýži a vaříme, až je vše měkké. Před koncem varu přidáme omytou, drobně rozsekanou kopřivovou nať (asi 1 talíř) a krátce povaříme. Hotovou polévku okořeníme rozsekanou petrželkou a můžeme zjemnit žloutkem rozkvedlaným v troše mléka.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1968x    verze pro tisk

Jarní šťovíková polévka
(Tavaszi leves)

Kapustová polévka

Kapustová polévka s houbovým svítkem

Kapustová polévka s párky

Kapustová polévka s těstovinami

Kapustová s toasty

Kapustová z růžičkové kapusty

Karotko citrónová polévka s meduňkovými tousty

Karotková polévka

Katalánská polévka po vesnicku

Kerblíková polévka

Koprová s mlékem

Kopřivová minestra
(Minestra di ortica)