cpt. Cook
 

Chřestový krém

Chřestový krém

Chřestový krém

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Japonská tykvová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  315 dkg tykve, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžičky glutasolu (glutaman sodný), 1/2 špetka soli, 1/2 l vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vodu přivedeme do varu a přidáme na proužky nakrájenou oloupanou tykev. Vaříme asi 15 minut a přidáme sójovou omáčku, glutasol a podle chuti přisolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1146x    verze pro tisk

Jarní polévka

Jarní polévka

Jarní polévka z mladých kopřiv

Jarní šťovíková polévka
(Tavaszi leves)

Kapustová polévka

Kapustová polévka s houbovým svítkem

Kapustová polévka s párky

Kapustová polévka s těstovinami

Kapustová s toasty

Kapustová z růžičkové kapusty

Karotko citrónová polévka s meduňkovými tousty

Karotková polévka

Katalánská polévka po vesnicku

Kerblíková polévka

Koprová s mlékem

Kopřivová minestra
(Minestra di ortica)