cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Chřestový krém

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg chřestu, 6 dl smetany, 4 dl kysané smetany, 4 dkg škrobové moučky, 2  žloutky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pazochy oloupáme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme je, pokrájíme, rozmixujeme a propasírujeme. K protlaku přidáme smetanu se zakvedlanou škrobovou moučkou a vše společně povaříme. Potom krém odstavíme, vmícháme do něho žloutky a podle potřeby osolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1019x    verze pro tisk

Chřestový krém

Chřestový krém

Japonská tykvová polévka

Jarní polévka

Jarní polévka

Jarní polévka z mladých kopřiv

Jarní šťovíková polévka
(Tavaszi leves)

Kapustová polévka

Kapustová polévka s houbovým svítkem

Kapustová polévka s párky

Kapustová polévka s těstovinami

Kapustová s toasty

Kapustová z růžičkové kapusty

Karotko citrónová polévka s meduňkovými tousty

Karotková polévka

Katalánská polévka po vesnicku

Kerblíková polévka

Koprová s mlékem

Kopřivová minestra
(Minestra di ortica)