cpt. Cook
 

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené kuře na balsamiku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  24 dkg kuřecích prsíček, 1/2 lžička česnekové soli, 1/2 lžičky mletého pepře, 2 lžíce olivového oleje, 1/2 šálek cibule nakrájené na tenké plátky, 1/2 konzerva rajčat, 1/2 šálku aceta balsamica, 1/2 lžička sušené bazalky, 1/2 lžička sušené dobromysli, 1/2 lžička sušeného rozmarýnu, 1/2 lžičky tymiánu, tymián čerstvý na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře z obou stran posypte česnekovou solí a pepřem. Rozehřejte olej ve velké pánvi na středním plameni. Přidejte cibuli, za stálého míchání ji smažte, dokud nezhnědne, asi 3 minuty. Přendejte ji do mísy. Přidejte kuře na pánev, smažte, dokud nezhnědne, asi 4 minuty z každé strany. Na kuře dejte cibuli, rajčata a balzamikový ocet, posypte bazalkou, oreganem, rozmarýnem a tymiánem, přiveďte k varu. Snižte teplotu na středně nízkou, přikryté vařte, dokud teploměr zapíchnutý do nejsilnější části neukáže 74 °C, asi 15 minut. Podávejte ozdobené lístky tymiánu.
vloženo 26.11.2021    zobrazeno 132x    verze pro tisk

Dušené kuře s bílou omáčkou

Dušené kuře s garam másalou

Dušené kuře s křenem

Dušené kuře s míšeninou

Dušené kuře se žampióny

Fénix s císařskou omáčkou

Flambované kuře na slanině

Glazovaná kuřecí stehýnka

Gratinované kuřecí řízky s chřestem

Gruzínské kuře

Chop Suey

Chop Suey

Chop suey

Chop-suey z kuřete

Chutně pečené kuře