cpt. Cook
 

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře na balsamiku

Dušené kuře s bílou omáčkou

Dušené kuře s garam másalou

Dušené kuře s křenem

Dušené kuře s míšeninou

Dušené kuře se žampióny

Fénix s císařskou omáčkou

Flambované kuře na slanině

Glazovaná kuřecí stehýnka

Gratinované kuře na paprikách se žampiony
(Gratin de poulet aux poivrons et champignons)

Gratinované kuřecí řízky s chřestem

Gruzie   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Gruzínské kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce másla, 2  cibule, 4 stroužky česneku, 2  rajčata, 1/2 dl kuřecího vývaru, 2 lžíce nasekané zelené petrželky, 15 lžic citrónové šťávy, 2 lžíce nasekaného čerstvého kopru, 1/2 lžíce nasekané bazalky, 1/2 lžička mleté papriky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hrnci rozehřejeme máslo a olej a na něm rozporcované kuře osmahneme do hněda. Hotové kuře přendáme na talíř a držíme v teple. Do hrnce dáme cibuli nakrájenou na kolečka a polovinu rozdrceného česneku a krátce osmahneme. Kuře vrátíme do hrnce a vaříme přikryté 15 minut. Přidáme rajčata nakrájená na kousky, vývar, polovinu citrónové šťávy, papriku, polovinu koření, sůl a pepř. Dobře zamícháme a vaříme 30 minut. Přidáme zbytek česneku, citrónové šťávy a koření, dobře prohřejeme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3274x    verze pro tisk

Chop Suey

Chop Suey

Chop suey

Chop-suey z kuřete