cpt. Cook
 

Dušené kuře s garam másalou

Dušené kuře s křenem

Dušené kuře s míšeninou

Dušené kuře se žampióny

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fénix s císařskou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  20 dkg kuřecích prsíček nakrájených na malé kousky, 1/2 lžíce sherry, 1/2 ušlehaný bílek, 2 lžíce škrobové moučky, 4 lžíce oleje, sůl,

Omáčka: 1.15 lžíce octa, 1/2 lžíce krystalového cukru, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžička mletého zázvoru, 2 stroužky česneku nasekané nadrobno, 1/2  feferonka nasekaná nadrobno, 1/2  mladá cibulka, 15 dkg bambusových výhonků nakrájených nadrobno

zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smícháme kuřecí maso, sůl, sherry, bílek a Solamyl. Dobře promícháme a necháme 20 minut odležet. Rozpálíme olej a na něm osmažíme maso. Maso vyndáme a necháme odkapat. Z pánve vylejeme použitý olej, nalijeme nový a znovu ho rozpálíme. Přidáme všechny přísady na omáčku a za stálého míchání je 2 minuty osmažíme. Do pánve vrátíme kuřecí maso, dobře promícháme a prohřejeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1675x    verze pro tisk

Flambované kuře na slanině

Glazovaná kuřecí stehýnka

Gratinované kuřecí řízky s chřestem

Gruzínské kuře

Chop Suey

Chop Suey

Chop suey

Chop-suey z kuřete

Chutně pečené kuře

Indické kuře

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Kantonské kuře

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)