cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené kuře s garam másalou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kuřete, 2 velké cibule, 3 stroužky česneku, 3 lžičky garam másaly, sůl, olej, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na 8 - 10 kousků. Cibule drobně nakrájíme a osmahneme dozlatova. Přidáme česnek, naporcované kuře a 3 minuty opékáme. Posypeme garam másalou, osolíme, opečeme, podlijeme vodou (asi 2 dl) a dusíme pod pokličkou, až maso změkne. Podle potřeby podlijeme vodou. Podobně můžeme upravit králíka, vepřové, skopové nebo i hovězí maso.

www.tacos.cz Hotový pokrm má mít jen málo šťávy a hustě jej posypeme petrželkou. Dušené maso podáváme s rýží, obložené dílky rajčat, popřípadě s kouskem citrónu.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2230x    verze pro tisk

Dušené kuře s křenem

Dušené kuře s míšeninou

Dušené kuře se žampióny

Fénix s císařskou omáčkou

Flambované kuře na slanině

Glazovaná kuřecí stehýnka

Gratinované kuřecí řízky s chřestem

Gruzínské kuře

Chop Suey

Chop Suey

Chop suey

Chop-suey z kuřete

Chutně pečené kuře

Indické kuře

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Kantonské kuře

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)