cpt. Cook
 

Dušené kuře s garam másalou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené kuře s křenem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 6 dkg másla, 1/2 lžička hladké mouky, 2 dl šlehačky, 2 lžíce křenu, 1/2  cibule, sůl, mletý pepř, kousek bujónu (masox), tuk
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a opečeme na másle dozlatova. Porce vyjmeme, na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, kousek masoxu, podlijeme a dusíme doměkka. Měkké kuře vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, necháme chvilku osmahnout, podlijeme trochou vody a povaříme. Do omáčky nalijeme smetanu, necháme přejít varem, přidáme křen a odstavíme z ohně.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1894x    verze pro tisk

Dušené kuře s míšeninou

Dušené kuře se žampióny

Fénix s císařskou omáčkou

Flambované kuře na slanině

Glazovaná kuřecí stehýnka

Gratinované kuřecí řízky s chřestem

Gruzínské kuře

Chop Suey

Chop Suey

Chop suey

Chop-suey z kuřete

Chutně pečené kuře

Indické kuře

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Kantonské kuře

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)