cpt. Cook
 

Dopiaza z kuřete

Drůbeží špíz s ořechovou omáčkou

Dušená drůbež na zelenině a cibulce

Dušená směs kuřecího a vepřového masa

Dušené kuře na balsamiku

Dušené kuře s bílou omáčkou

Dušené kuře s garam másalou

Dušené kuře s křenem

Dušené kuře s míšeninou

Dušené kuře se žampióny

Fénix s císařskou omáčkou

Flambované kuře na slanině

Glazovaná kuřecí stehýnka

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gratinované kuře na paprikách se žampiony

Gratin de poulet aux poivrons et champignons

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg kuřecích prsíček, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, olivový olej, 1/2 lžička mleté papriky, 150 dkg žampiónů, 2  žluté papriky, 15 dl rajčatového pyré, 12 dkg zralého tvrdého sýra, 1/2 hrst dobromysli, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C. Kuřecí maso nakrájejte na kostky. Oloupejte a nakrájejte cibuli a česnek a 3 minuty je smažte na olivovém oleji. Přidejte kuřecí maso a opečte ho, ochuťte mletou paprikou, solí a pepřem.

www.tacos.cz Žampiony nakrájejte na čtvrtky a žluté papriky na proužky. Přidejte je ke kuřeti spolu s rajčatovým pyré a promíchejte.

www.tacos.cz Zeleninu a kuřecí maso nalijte do olejem vymazané zapékací misky, posypte strouhaným starým sýrem a pečte 20 minut. Před podáváním ozdobte oreganem.

vloženo 10.11.2022    zobrazeno 437x    verze pro tisk

Gratinované kuřecí řízky s chřestem

Gruzínské kuře

Chop Suey

Chop Suey

Chop suey

Chop-suey z kuřete