cpt. Cook
 

Guláš slovenský (tzv. škvrk)

Guláš z hovězího masa s tykví

Guláš z podkostecké hájovny

Guláš základní

Hamburský guláš

Harira

Hořící guláš Attila

Hovězí guláš s brambory

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Hovězí guláš s paprikami a rajčaty se smetanou

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí na pivu se slaninovými knedlíky
(Beef and stout stew with bacon dumplings)

Hovězí perkelt s červeným vínem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí ragú 'miroton'

Boeuf miroton

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězího žebra uvařeného se zeleninou (pot-au-feu), 1/2 sklenky chablis, 2 lžíce octa, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 3  cibule, 6  nakládaných okurek, 15 dkg másla, 15 dkg tvrdého sýra, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrůlku nechte rozpustit máslo, přidejte nakrájené cibule a okurky. Zalijte bílým vínem a octem a přidejte rajčatový protlak. Osolte, opepřete a nechte 10 minut povařit. Maso rozkrájejte na silnější plátky a rozložte je do zapékací mísy. Zalijte je omáčkou. Posypte rozstrouhaným sýrem a zapečte v troubě. Podávejte co nejteplejší. Tento recept umožňuje použít zbytky pot-au-feu.
vloženo 01.08.2007    zobrazeno 2229x    verze pro tisk

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú New Orleans

Hovězí tokáň

Hraničářský guláš

Irský guláš

Irský guláš
(Irish stew)